Levertijden, verzenden en retourneren

​Levertijden en verzenden:

De levertijden zijn sterk afhankelijk van wat je koopt en hoe druk ik het heb. Dit wordt vooraf duidelijk vermeld en als het langer duurt neem ik contact met je op!

Meestal worden de producten binnen 3 tot 4 weken verzonden. Verzenden gaat via pakketpost, je ontvangt per mail de track & trace-code zodat je de zending kunt volgen.

Ik verzend op dit moment binnen Nederland en naar België, Duitsland en Luxemburg. De webshop berekent automatisch de verzendkosten voor bestellingen naar het buitenland, wanneer je het land van bestemming aangeeft.

Het is wel belangrijk dat je je adresgegevens juist invult. Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling een orderbevestiging. Controleer je gegevens en neem alsjeblieft zo snel mogelijk contact op wanneer deze gegevens onjuist zijn, zodat ik dit kan wijzigen voordat je pakket wordt verzonden. Zodra je bericht hebt ontvangen dat je bestelling is verstuurd, kan er helaas niets meer gewijzigd worden. Wanneer je bestelling retour komt omdat de pakketdienst deze niet heeft kunnen bezorgen wegens het verstrekken van foutieve adresgegevens, komen de kosten van het opnieuw verzenden voor jouw rekening. 

Ik ben niet aansprakelijk voor verlies of diefstal tijdens de verzending. Uiteraard zal ik er wel àlles aan doen om zoekgeraakte poststukken te traceren. 

Verzendkosten:

Voor Nederland geldt: 
Bij verzending met Track & Trace (en tot 10 kilo) wordt een bedrag van € 6,95 aan verzend- en verpakkingskosten in rekening gebracht.
Gratis verzending binnen Nederland bij besteding van € 125,00 of meer.  
  
Voor België en Duitsland geldt: 
Bij verzending met Track & Trace (en tot 5 kilo) wordt een bedrag van € 11,50 aan verzend- en verpakkingskosten in rekening gebracht.

Voor Luxemburg geldt: 
Bij verzending met Track & Trace (en tot 2 kilo) wordt een bedrag van € 15,25 aan verzend- en verpakkingskosten in rekening gebracht.

Kopers zijn zelf verantwoordelijk voor mogelijke invoerrechten.

Retourneren:

Mocht je bestelling niet aan je verwachtingen voldoen? Uiteraard is dit jammer, maar dat kan gebeuren. Deze dient dan binnen 7 dagen na ontvangst geruild dan wel geretourneerd te worden. Retourneren van gepersonaliseerde Bags is niet mogelijk.

Retourneren (of ruilen) doe je zo:

-Stuur een email naar info@hobbybags.nl

-Het geretourneerde product dient ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking retour te worden ontvangen.

-De kosten van een retourzending komen voor rekening van koper.

-Niet aangemelde retourzendingen worden niet in behandeling genomen.

-Afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

In geval van retourneren (met uitzondering van gepersonaliseerde Bags) heeft de koper de mogelijkheid het volledige aankoopbedrag gerestitueerd te krijgen. Terugbetaling geschiedt binnen 10 werkdagen.

Contact voor herroeping:

Hobby Bags   
Willem Gertenbachstraat 97 (geen bezoekadres!)   
1318 AK Almere   
www.hobbybags.nl    
info@hobbybags.nl

© 2021 - 2024 Hobby Bags | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel