Levertijden, verzenden en retourneren

Levertijden, verzending en retourneren.

​Levertijden en verzendingen:

De levertijden zijn sterk afhankelijk van wat je koopt en hoe druk ik het heb. Dit wordt vooraf duidelijk vermeld en als het langer duurt neem ik contact met je op!

Meestal worden de producten binnen 3 weken verzonden. Verzenden gaat via brievenbuspost of pakketpost, je ontvangt per mail de track & trace-code van je pakket. 
Op dit moment verzend ik alleen nog maar via PostNL en niet meer via DHL, de verzendkosten zijn hierdoor wel hoger geworden maar er raakten te veel pakketten zoek bij DHL waarvoor ik mij genoodzaakt voelde niet meer met DHL te verzenden.

Ik verzend op dit moment naar Nederland, België en Luxemburg. De webshop berekent automatisch de verzendkosten uit voor bestellingen naar het buitenland, wanneer je je het land van bestemming aankiest. 

Het is wel belangrijk dat je je adresgegevens juist invult. Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling een orderbevestiging. Controleer je gegevens en neem alsjeblieft zo snel mogelijk contact op wanneer deze gegevens onjuist zijn, zodat ik dit kan wijzigen voordat je pakket wordt verzonden. Zodra je bericht hebt ontvangen dat je bestelling is verstuurd, kan er helaas niets meer gewijzigd worden. Wanneer je bestelling retour komt omdat de pakketdienst deze niet heeft kunnen bezorgen wegens het verstrekken van foutieve adresgegevens, komen de kosten van het opnieuw verzenden voor jouw rekening. 

Ik ben niet aansprakelijk voor verlies of diefstal tijdens de verzending. Uiteraard zullen wij er wel àlles aan doen om zoekgeraakte poststukken te traceren. 

Verzendkosten:

Voor Nederland geldt:

Bij brievenbuspost met Track & Trace wordt een bedrag van € 4,95 (incl btw) in rekening gebracht.

Bij pakketverzending met Track & Trace wordt een bedrag van € 7,45 (incl btw) in rekening gebracht.

Voor België geldt:

Bij pakketverzending met Track & Trace (en tot 5 kilo) wordt een bedrag van € 11,25 (incl btw) in rekening gebracht.

Voor Luxemburg geldt:

Bij pakketverzending met Track & Trace (en tot 2 kilo) wordt een bedrag van € 15,25 (incl btw) in rekening gebracht.

Kopers zijn zelf verantwoordelijk voor mogelijke invoerrechten.

Retourneren:

Mocht je bestelling niet aan je verwachtingen voldoen? Uiteraard is dit jammer, maar dat kan gebeuren. Deze dient dan binnen 7 dagen na ontvangst geruild dan wel geretourneerd te worden. Retourneren van gepersonaliseerde Bags is niet mogelijk.

Retourneren (of ruilen) doe je zo:

-Stuur een email naar info@hobbybags.nl

-Het geretourneerde product dient ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking retour te worden ontvangen.

-De kosten van een retourzending komen voor rekening van koper.

-Niet aangemelde retourzendingen worden niet in behandeling genomen.

-Afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

In geval van retourneren (met uitzondering van gepersonaliseerde Bags) heeft de koper de mogelijkheid het volledige aankoopbedrag (excl. verzendkosten) gerestitueerd te krijgen. Terugbetaling geschiedt binnen 10 werkdagen.

Contact voor herroeping:

Hobby Bags

Willem Gertenbachstraat 97

1318 AK  Almere

www.hobbybags.nl

info@hobbybags.nl

© 2021 - 2022 Hobby Bags | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel