Over mij

Ik vind het altijd fijn om wat meer te weten te komen over de persoon achter een bedrijf/webshop, vandaar dat ik hier wat meer vertel over mij, de persoon achter Hobby Bags.

Ik kan mij niet anders herinneren dan dat ik als klein kind bij mijn moeder aan de keukentafel zat terwijl zij achter de naaimachine bezig was, ondertussen leerde zij mij haken en breien en later ook de kneepjes achter de naaimachine. Dus je kan wel stellen dat ik dit van huis uit heb mee gekregen en het uitgegroeid is tot een leuke en gezellige hobby. Vooral het haken en breien heb ik heel veel gedaan en doe ik nog steeds, het maken van de Bags is pas begonnen nadat ik 2 kittens kreeg waarvan er 1tje dol is op bolletjes en deze kon ik ook niet onbeheerd laten liggen, hij pakte ze en maakte er letterlijk en figuurlijk korte metten mee, hij wist ze zelfs uit de handwerkmand te peuteren. Om er voor te zorgen dat ze beter beschermd werden tegen onze dief (die overigens luistert naar de naam Ziggy) ben ik begonnen met het maken van Project Bags, dit vond ik zo leuk om te doen dat er ondertussen verschillende soorten Bags verkrijgbaar zijn.
Leuke en handige Bags om je handwerk hobby in op te bergen en mee te nemen en je raadt het misschien al, hier komt ook de naam van mijn shop vandaan: Hobby Bags.

De Bags zijn ondertussen in vele soorten en maten verkrijgbaar en in allerlei verschillende kleuren, ze zijn onmisbaar voor elke crea bea, niet alleen voor de haak- en breiers onder ons, maar er zijn ook al creatievelingen die de Bags gebruiken voor onder andere het opbergen van hun borduurprojecten, maar ook pencelen en hun potloden, hoe handig is dat!

Er worden regelmatig nieuwe Bags geplaatst op instagram, wil je op de hoogte blijven, volg mij dan op instagram: @hobbybags.nl of facebook: hobbybags 🌸🌺

Heel veel plezier met het bekijken van mijn webshop!

Ben je lid van Gek op Haken? Dan kun je gebruik maken van een kortingscode van 10%!

Met creatieve groet, Inge

 

 


PS: Mijn atelier is afgesloten voor onze 2 katten, echter kan ik niet 100% garanderen dat degene die overgevoelig voor katten zijn hierdoor geen allergische reactie kunnen krijgen, zij bestellen op eigen risico en kunnen mij niet aansprakelijk stellen voor eventuele allergische reacties en de gevolgen hiervan.

© 2021 - 2024 Hobby Bags | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel